Родинне свято

Родинне свято «Єднаймося у пісні українці»

 

        Яке це щастя, коли мама й тато,

        Брати і сестри у дитини є.
        Дідусь, бабуся, родичів багато —
        Життєве світло тут завжди своє.
        Бо доброта повсюди проглядає,
        Струмить любов із кожного кутка,
        Дитину ласка ніжно обнімає,

                     І атмосфера радості така,
                     Що хочеться і Всесвіт обійняти,
                     Добро творити і любов нести.
                     Бо тут дитина на любов багата,
                     І буде в світ з добром у серці йти.

 

Сім’я, родина… Яке це щастя, коли дитина росте в атмосфері любові, ласки, доброти, турботи, уваги… Тоді всі щасливі, бо там не буває проблем, а коли вони виникають, то в дружній сім’ї легко долаються. Бо всі там на своєму місці: тато, мама, бабуся з дідусем і діти.

13 грудня в Зеленській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів  зібралася вся шкільна  родина на свято «Єднаймося у пісні українці», щоб низько вклонитися татам, мамам, дідусям і бабусям, які ведуть своїх дітей і онуків у нелегке, але таке цікаве і бурхливе життя, вчать їх працювати, вчитися, творити добро і світити ясним промінчиком у житті для інших, нести у цей світ тепло, щастя, любов і доброту...

«Вишиті обереги єднання» - парад рушників  зустрів наших гостей. А підготували свято наші вчителі-початківці: Олена Сергіївна Ковтунович, Зореслава Михайлівна Вишневська, Людмила Іванівна Чудінович та Ганна Миколаївна Кузло – ведуча свята. Зореслава Михайлівна розмовляла зі своєю донькою про щастя, Олена Сергіївна заспівала своїй доні та синові про долю. А ще, належне потрібно віддати батькам учнів нашої школи, які є активними учасниками навчально-виховного процесу.

 

Зеленська філія Сварицевицького ліцею Дубровицької міської ради